Post by peconhobourhu on Mar 12, 2022 11:49:56 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stormhill Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stormhill Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code mai multe puncte ▞▞▞
▞▞▞ Stormhill Mystery 2022 version ▞▞▞
Un joc grozav de mister cu o mulțime de puzzle-uri provocatoare!
Grafica este atât de cool. Foarte dependentă. Recomanda.
Aceasta nu se va deschide
Nu a mers la fel ca și alte jocuri pentru care am plătit 4,99 USD. Uneori era ezitând ca lucrurile să funcționeze. dacă am obosit să merg la următoarea scenă uneori, s-ar comporta ca și cum aș fi încercat să pun un articol pe ea. ai găsi lucruri aleatorii fără să știi la ce se duce. Uneori nu avea sens să folosești elementele corecte. De asemenea, am observat că unii au lăsat o recenzie spunând ceva despre faptul că nu pot să-mi fac un nume și să deblochez jocul, mi-a făcut același lucru. A trebuit să salvez Player1 ca nume pentru a-l juca.
Această aventură are o poveste minunată și o grafică bună, deși uneori puțin întunecată. Îmi place că trebuie să te gândești puțin pentru a rezolva lucrurile. Nu e prea ușor!
Joc foarte bun, care merită 2.49CA vs indicii de cumpărare, ca multe alte jocuri.
Nici măcar nu mă conectez. Afișează un pătrat alb gol cu o pictogramă de reîmprospătare gri pe care nu o pot atinge.nu funcționează Am redescărcat de două ori tot nu funcționează nu mă lasă să scriu numele sau să deblochez jocul și îmi doream foarte mult să îl joc. da, dar nu va apărea numele
Îmi place, este foarte relaxant pentru mine.
Sunt foarte îndrăgostită de acest tip de jocuri, dar ceea ce mă înnebunește este când începi să joci un joc și devin bine. Lecții învățate. Nu voi mai încărca jocuri Yalls și este păcat! Pentru că majoritatea oamenilor în aceste zile trăiesc cec de plată pentru cec de plată! Ce este în neregulă să ne facem să urmărim adaosurile și să fie ei cei care plătesc pentru joc! Înțeleg de unde vii, dar există 4-5 jocuri de poveste, cum ar fi moștenirea, care nu percepe nimic!
Mi-a plăcut acest joc, a fost puțin diferit, așa că a intrat pe lista mea de cumpărături. UPDATE Așa că am cumpărat jocul complet și singura mea plângere este că nu a durat mai mult, mi-a plăcut atât de mult acest joc, încât doar l-am răscolit. Chiar te-a făcut să te gândești, detaliile din grafică au fost fantastice și povestea a fost genială și, după cum am spus, puzzle-urile au fost toate puțin diferite. Pentru prețul, acest joc este de cumpărat obligatoriu.
Nu prea frumos, de fapt, acest joc nu a avut un final, vă rugăm să nu descărcați acest joc
Emotionant.. joc foarte frumos.. mai multa putere
Stormhill Mystery 冒險 fufy
e in regula
Excelent
Bună, am achiziționat versiunea completă a acestui joc și nu se va încărca. Vă rog, puteți remedia această problemă. Am trimis e-mailuri. Mulțumesc Jules
Mi s-a părut foarte scurt pentru preț, dar mi-a plăcut în afară de asta.
Stormhill Mystery Adventure sxo
Stormhill Mystery Pakikipagsapalaran mhrf
Îmi plac absolut jocurile Sound Bit. Sunt cele mai bune! Puzzle-uri grozave, grafică și poveste!
nu par să combină capul rupt și frânghia. va rog un sfat.
Imposibil de cumpărat jocul complet
Cel mai bun joc de acest gen! Preferatul meu, treaba buna!
nu este un joc rău, dar par puțin scurt, aș prefera să aibă mai mult timp în afară de ceea ce mi-a plăcut
un joc intrigant care se bucură din plin de el.
Buna poveste
Stormhill Mystery Sarguzasht ito
a fost distractiv, dar prea scump pentru jocul complet atunci când i sa cerut să plătească, deoarece restul poveștii la acel moment era scurt.
Demo . Dezvoltatorii Wish au declarat că nu este o versiune completă. Nu ai nicio problemă să cumperi jocuri, dar nu-ți place să fii înșelat
Oh, ma bucur ca am ales acest joc!! Îmi place până acum. Fără erori, totul funcționează excelent.
Stormhill Mystery 어드벤처 cvv
Sunt atât de încântat că am găsit acest joc. Este exact ceea ce căutam.. Îmi plac elementele ascunse pe care le folosești pentru a rezolva misterul. De asemenea, am achiziționat un alt joc pentru a fi jucat când termin acest joc. Mulțumesc.
Excepţional!
Dragă dezvoltator, totul a fost în regulă până când opțiunea indicii a fost defectată! Edit: echipa de tehnologie a contactat și m-a ajutat cu problema. este o versiune beta, așa că probabil că vor fi unele erori, nu ezitați să le contactați!
DIY Moda Yıldızı Rol Oyunu jgd
Nu chiar un joc gratuit, doar un demo. Experiența completă costă prea mult pentru un joc de acest tip. Alte jocuri de acest stil folosesc reclame sau au alte opțiuni de jucat. Trebuie descris mai bine.
Mi-a plăcut totul despre acest joc. Mulțumesc, pentru atenția acordată fiecărui detaliu din joc.
foarte bine proiectat. arta este o poveste minunată.
Spune că este GRATUIT, nu este
Citiți înainte de a juca. Puteți juca demo, apoi decideți să cumpărați jocul complet.
Nici măcar nu m-a lăsat să joc rolul gratuit. Imediat a cerut bani