Post by peconhobourhu on Mar 12, 2022 11:40:36 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paper.io 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paper.io 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови много новца ▞▞▞
▞▞▞ Paper.io 3D 2022 version ▞▞▞
Стварно сам желео да ми се свиђа ова игра. Једини недостатак, и то ВЕЛИКИ, је то што је потпуно пун реклама. Нажалост, они се налазе не само између рунди, већ врло често прекидају стварну игру, обично у критичном тренутку, узрокујући да изгубите и морате да почнете изнова. Ово је изузетно фрустрирајуће и дефинитивно крши договор.
Пошто сам био љубитељ папира 2, мислио сам да ће и ово бити добро. Нажалост, као да је програмер ово пожурио без икакве бриге за тестирање. Стално се руши током игре и такође губите живот често без икаквог разлога. Не бих платио ову игру да се те ствари не поправе.
Paper.io 3D Arked unt
Може бити боље. Сваки пут када се појавите, неко вас одмах убије! Требало би то да промените тако да не можете само да прођете кроз њихову линију. Превише реклама, сваки пут кад умрем има реклама. Док се игра не побољша, нећу је играти.
Paper.io 3D Árkádjátékok xuub
Најгора игра икада! Има много грешака и кашњења у игри. Понекад те изненада убију. Покрио сам 99% површине и онда сам изненада погинуо без разлога. Такође има толико досадних огласа. Такође, ботови су толико узнемирујући да се изненада појављују истовремено, понекад чак и између вашег пута и вашег убиства. Ова игра треба много побољшања. Потребно је правилно програмирање и исправљање грешака.
Страва игрица само багује и оно што освоиш он се закочи и обрише
😻😻😻
Екстра је игрица
Био сам опседнут овом игром... графика је одлична и то је први папирио у којем сам успео да завршим 100%! Претпостављам да сам коначно квалификован да стварно оценим ову игру јер сам завршио све облике и њихове сателите. Препоручујем да преузмете ову апликацију јер ослобађа од стреса и одлично пролази... плус.... такође ослобађа вашег унутрашњег конкурента☺☺
Супер!
4⭐⭐⭐⭐ зато што је БЕ -СМИ -СЛЕ -НО БЕСМИСЛЕНО!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не могу да преузмем игру, пише "Преузми је још једном, ако и даље не ради, погледајте неке уобичајене рецензије." Желим да се овај проблем ускоро реши.
Ко год хоће да инсталира ову игрицу, нека се обузда. Јер је игрица ђубре, препоручујем папир ио 2.
Волим ову игру, али има великих грешака... Дошао сам до 99% на сату и игра је испустила играче на мом обојеном подручју, а онда су наставили да ме убијају и нисам могао да покријем последње место.... стварно се погоршало . Надам се да ће то ускоро поправити... такође се стално смрзава усред игре. Добио сам ажурирање...могу да виде последња три сателита, али још увек не могу да их репродукују. Плз фик!
Одлична је игра, али дођете до краја, избришете игру него преузмете, али сада не чува ваш напредак и досадна је. Моја ћерка се наљути када нестане сав њен посао следећег дана треба да се поправи или апликација треба да нестане из продавнице за игру волим игрицу само треба нешто да се уради
G bros igra clash royale - Handicaptravel
Заиста забавна игра. Једини проблем је био што није престао да се руши након 5 до 10 минута. Све у свему, то је невероватна игра.
Robofighter APK - Latest version 1.0 - Android Apps Game
Боље је од оригинала. Ипак, можда ми то ствара превише зависности! Волео бих да ВооДоо-ове .ио игре буду мултиплаиер. То је само превара људи. Али осим тога, нема проблема са рекламама или било чега другог што ме стварно мучи. Само превара за више играча. ВооДоо, људи ће престати да добијају ове твоје .ио апликације ако кажеш да су за више играча када нису. То ми није у реду.
Ово је један од мојих омиљених убица времена. Остале две папер.ио игрице сам поставио на свој стари телефон, па када сам добио нови знао сам да морам да га преузмем. Пре него што сам погледао рецензије, био сам помало скептичан у вези са овом игром, али онда сам почео да играм, а затим сам рекао свом пријатељу да сада обоје играмо и обоје 💙 то је стварно добро ХВАЛА ДЕВИМА ЗА ДОБРУ ИГРУ!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Да ли волите рекламе? Огласи, огласи и још више огласа? Да ли желите гомиле огласа за доручак, ручак и вечеру, уз помоћ огласа, који ће вам помоћи да постигнете оне тешке рекламе које сте одувек желели? Да ли волите игре са минималним функцијама, очигледно дизајниране да минимизирају количину времена које можете да проведете играјући се како би максимално повећале време које сте приморани да гледате рекламе? Да ли тражите врсту искуства у којој можете да играте петнаест секунди игре, гледате рекламу Бернија Сандерса, играте тридесет секунди, станете и гледате рекламу Мерцури осигурања, играте можда на минут, станете и гледате рекламу за Рат Роботи, играјте три секунде и станите и гледајте још једну рекламу Бернија Сандерса пре него што игра произвољно одлучи да сте готови и заврши игру како бисте могли да одвојите време да погледате рекламу за Форге оф Емпирес пре него што почнете другу рекламу? Да ли бисте-- да, ВИ-- волели да вам дозлогрди да платите програмерима четири долара да се отарасе реклама, само да бисте открили да сте платили четири долара програмерима да пређу на све упорнију тактику да вас натерају поделите све личне податке на свом телефону или таблету са својом компанијом јер „дељење података“ некако „подржава“ њихову компанију, почевши од ЗАИСТА наметљивог прозора који покрива горњих 20% вашег екрана са поруком која вас срамоти што не подржавате програмери укључивањем дељења података. Да ли се радујете што ће апликација на крају престати да буде мртва након што сте је играли дан или више да бисте захтевали да почнете да одговарате на лична питања о себи јер сте, желећи да очувате своју приватност, искључили „дељење података“? Ако сте на све то одговорили потврдно, онда је ово дефинитивно игра за вас. Ако сте, с друге стране, одговорили не на било шта од тога, јер не волите ствари које изгледају и понашају се сумњиво као да је група превараната смислила полудело за оно што се чини као шпијунски програм, онда бисте можда желели да ово прођете и потражите праву игру.
Ова игра је у реду. Али. Има кварова. Пример . Играо сам и завршио сам са обликом дијаманта на сателиту, испао сам избачен и када сам поново играо показало се да је завршен облик је такође показао да је завршен, али нисам га откључао и не могу да добијем свој напредак назад или желим да се ово поправи. Такође. Желим да избришем ову игру и задржим свој напредак. 1 звездица јер ми се и даље свиђа.
Igre zauzeto zemljište. Game-Game na Android. Igra Paper.io online. Paper.io · Igra Generals.io online ... IO igre. Igre za Android Online
Заиста одлична игра за убицу времена, такође ако немате струју, (значи нестанак струје), савршена игра ван мреже!!. Али... У исто време моја игра наставља да се руши...не знам шта узрокује да се руши, али бићу срећан да знам шта је изазвало да се руши, тако да се може поправити... Дакле, да, ја надам се да можете да поправите ово или нешто слично ако је грешка или је узрок мој интернет..Хвала.
https poki com en g flyordie io Games
Paper.io 3D Árkádjátékok xuub
И даље не могу да пустим последња 3 сателита.... поправи ово и вратићу се на 5 звездица. ВОЛИМ ОВУ ИГРУ. Толико је забавно и много боље од оригинала. МЕЂУТИМ, дошао сам до последња 3 сателита и игра их једноставно неће учитати? Не знам зашто, али то је веома узнемирујуће и заиста бих ценио да се то поправи. Провео сам тону времена играјући ово само да не бих могао да играм последња 3 нивоа? Није кул.
Огласи! Разумем да су огласи део бесплатних игара, али у овој игри огласи прекидају игру. Играју усред утакмице и онда понекад изгубим сав свој посао на мапи. Имао сам игре у којима су се 3 рекламе насумично играла током мог играња. Други пут ћу гледати рекламу да бих се оживео само да бих сазнао да сам још увек мртав и да сам поново изгубио сав свој напредак. Волео бих ову игру када бих заиста могао да је играм.
Игрица је ок али ми није за 5 .Незнам ,нешто ми фали али незнам шта .
Paper.io 3D アーケード tqox
Није као што је било.. Раније је било бесконачног простора и могли смо да прилагодимо нашу кутију. Некако ме боли и глава као са коцком у 3д облику коју морамо да покријемо. Некада смо имали равну површину..
Uređenje dvorišta i kuće for Android - APK Download
Урадио сам 100%
Игрица много багује ако сад нека киддара мени напише да је до мог телефона није зато што ја имам Ипхоне 12 про мак 128гб багухе због игрице
Стално се рушио и када бих био близу завршетка нивоа, срушио би се и ресетовао мој напредак
Slash & Roll: MMORPG Online Hry na hrdinov bxrq
То је заиста добра игра коју је веома забавно играти и моја жеља је за ову игру да када додирнемо себе не умремо.
Also, one paper was dedicated to open psychological instruments and one to gender ... izvorni kod i 3D model za projektovanje kućišta [6].
Игрица много багује и није бас занимљива. Инаце је ок
Најгрешија апликација коју сам икада користио. Пуно се руши. Много се смрзава. Често ће бити само насумични комадићи области које нису обојене у то што је заправо део мог подручја. И дуго времена, игра би се само наставила са места на коме сам био када сам умро, уместо да почиње изнова сваки пут када умрем. Ипак, то је заиста забаван концепт игре и много уживам у њему. Само бих волео да је мало боље играти.
Ова игра је заиста забавна. Уживао сам много више од папира. Ио 2. Био сам мало разочаран када сам завршио први сет светова, али онда БАМ, било их је још гомила! Нажалост, последња 3 света новог сета ми не дозвољавају да комплетирам сателите и било је ЈАКООООООЛ много грешака! Дао бих 5 звездица да није било свих грешака.