Post by peconhobourhu on Mar 12, 2022 12:08:54 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ PUBG MOBILE LITE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PUBG MOBILE LITE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı sikkələr ▞▞▞
▞▞▞ PUBG MOBILE LITE 2022 version ▞▞▞
İlk dəfə oyun yaxşı idi amma indi bu oyun heç bir yeniləmə vermir .Bu səbəbdən mən və dostum bu oyunu oynamağı tərk edirik . LÜTFEN pubg lite - nin yeni versiyasını yeniləyin .Əgər oyuna yeni bir şey əlavə etməsəniz , oyununuz bir gün bazarda / dünyada başa çatacaq .
Gözəl oyundu
salam mən bu oyunda cox xoşum elcan tovuzluya istəy atacam ama gəlirmi götürsün xayiş edirəm
Bele oyunu azina poox
PUBG MOBILE LITE Action mwl
Super oyunde amma gucəlləşdirə bilmirəm yerim yoxdu ki, belə😒
AVRUPA OLMUYO AMK SUNUCUYU DÜZELTİN LAAAAAAA😡😡😡
4 vs 4 dü geri qaytarsalar yaxsi olar
Yenidən güncəllənsin, həmdə silahlar artırılsa zor olar
Cox yazsi oyundu
Oyun yersiz ban atir bunu duzeltmelirin isteyirem menle eybi fikirde olanlar yazimi beyensin xaiş .
S12K yox olsaydi... o zaman 5 yildiz olurdu
Gözəldir
2 ildir ki, hadisələri və xəritələri yeniləməyə ümid edirəm, Oyun Yaxşı, lakin darıxdırıcıdır, çünki bu oyunu oynamağa davam etmək üçün ilham yoxdur.
Men bu oyunu 8sezonnan oynuyuram 8sezonnan olumsuzluk bugu qalib 29sezondu helede xerite gelmiyim
PUBG MOBILE LITE Акционе nkjx
Çox super oyundur mənimlə istəsə pubmobj yazarsız oynayarsız mənə 5 toyuq atsaz birde bs atın sizə uce vercem
Zibil kimidir çoxlu güncəlləşmək açmaq olmur qrafikası zəifdir
PUBG MOBILE LITE Action mwl
2, 3 4 GB ram mobil oyunçular üçün ən yaxşı mobil oyun. Mən bu oyunu sevirəm, amma zəhmət olmasa bir yeniləmə verin.
Bu oyun çox gözəl və heyrətamizdir, həm də pisdir *çünki o, qalib bileti olmadan heç bir Emotes və Paltar vermir 😅💔 Zəhmət olmasa, bu problemi həll edin və bir neçə Emotes və paltarları pulsuz verin👍☝👊
O deyirlere 100 olsun bu lite di 100 Istiyirsen Ged Mobile Yukle.
Mən bu oyunu oynamaqdan həzz alıram. Pubg kimi uzun matçları sevmədiyim üçün qısa zamanda pubg lite oynamaq yaxşıdır. MƏNİM PROBLEM: 1. Server problemi: Mən oyuna başlayanda özümü Şimali Amerika və ya Avropa serverində tapıram, baxmayaraq ki, Asiya qitəsində yaşayıram. 2. Nade glitch: Bəzən mən nade atmaq istəyəndə səhv onu avtomatik olaraq oyunçunun əlindən düşürür. Bu problemləri həll etmək üçün tərtibatçılara müraciətdir və mən bu oyunu tam ulduzlarla qiymətləndirəcəyəm
Mən bunu oynamaqdan həzz aldım, vaxt itkisi deyildi, amma komanda yoldaşlarının səni qəsdən öldürməsinə imkan verməsini xoşlamıram.
Bir gün oynamayan kimi servis xidmətinin çağırır guncelləmə tez tez istəsən niyə belə olur
Bu yanğın oyunu çox gözəldir, qrafikadan xoşum gəlir, amma server dəyişə bilmədiyi üçün onu 3 ulduz qoyuram, xahiş edirəm onu düzəldin.
Solitaire Farm - Card Games Thẻ bài xhft
Eee
Super oyundu ləzət eliyir
Yerin altına girme bug ı var
bu oyunda təcrübəmizi pozan bir çox fırıldaqçılar var və pubg mobile-da heç görmədiyim bəzi səhvləri var, amma mən hələ də bu oyunu sevirəm, xahiş edirəm səhvləri düzəldin
Oyuna daha çox xəritə lazımdır. Daha çox əlavə edin, bunu tez etsəniz, təşəkkür edirəm
VS ambar modun geriye qaytarsaz gozel olar birde oyuna gec girir onada nəzər etsez çox gözəl olar
Oyun çox gözəldi amma VS geri qaytarin yaxsi 😢😢😲
Salam usey 6adı yüklemişem 54 seviyyem DrxArile dostluq atun
bu çox yaxşı oyundur amma mən serverə daxil olanda avropada da səhvləri düzəldirəm plx
PUBG MOBILE LITE ઍક્શન dqdr
Əla çox gözəldi amma adam tez ölsə daha yaxşı olardı . Mən 58 levelem🙃
12 tane kilim var ve oyunda son 1 kisi kalmis. Bende seviniyorumki kazanicam. O indi internetim gedeeeer. Ama oyunların krali qətiliklə mobile lite-ni tapın
Mən bu 3 ulduzu verəcəm, çünki oyunun özü yaxşıdır, lakin serveri dəyişə bilməmək əngəldir. Zəhmət olmasa bizə "server dəyişdirin" funksiyasını verin.
Ən yaxşı oyun, Ancaq daha çox hadisə istəyirik, keçən il oyunda daha çox hadisə var, Amma indi heç bir hadisə yoxdur.
Salam bu oyunu bəyənirəm. Bir problemim var. Klassik oyunda niyə bazuka var? Yükləmə rejimi var. Bu bazuka klassik rejimdə cəfəngiyatdır.
🤘Birəz daha çox cox maraqlasa zor olar indi da maraq qalmiyib tez oldururla r Biraz maraqlasin? Adım deliyemilisme dir dosluq atin oynuyaq